anders | inburgering

Onze werkwijze

Elke dag werken wij met een gedreven en multidisciplinair team aan het verwezenlijken van onze missie: iedere leerling slim laten groeien in rekenen en taal. Onze innovaties komen niet alleen van onze ontwikkelafdeling. Ze ontstaan door een intensieve samenwerking met onze partners, scholen en universiteiten. Dit leidt tot spectaculaire doorbraken. Innovatie staat centraal bij alles wat we doen.

Wij willen het ultieme platform bieden dat iedere leerling helpt om zich te ontwikkelen in de richting die hem of haar het beste past. De software zit vol slimmigheden die de leerling uitdaagt, volgt, helpt, motiveert en ontwikkelt. Op deze pagina een paar kenmerken van onze werkwijze.

See, feel, change
Wij ontwikkelen volgens de scrum-methode. Dit is niet zozeer een aanpak, eerder een filosofie: see, feel, change. Oftewel leren door doen. We werken steeds minder met lange ontwikkelprojecten. In plaats daarvan worden er elke vier weken vernieuwingen geïmplementeerd in Muiswerk Online. We horen van gebruikers wat er beter kan en nemen dat weer mee naar de volgende ronde.

Premièrescholen
Bij de premièrescholen gaan nieuwe functionaliteiten, die voor andere scholen nog niet beschikbaar zijn, in première. Premièrescholen zijn actieve Muiswerkgebruikers, die de vernieuwingen kunnen gebruiken voordat ze gelanceerd worden. Door de feedback van deze scholen, ontstaat een beter product. Wil uw school ook premièreschool worden? Neem contact op met Linette Eveleens via linette@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 523159. 

Muiswerk Experience
Meerdere keren per jaar organiseren wij de Muiswerk Experience. Tijdens deze exclusieve bijeenkomsten op ons kantoor in Uithoorn nemen wij de gasten in vogelvlucht mee naar een volledig nieuwe design, nieuwe rapporten en grafieken of andere functionaliteiten die in de laatste versie zijn ingevoerd. Wij delen onze toekomstplannen en horen vooral graag de wensen van de bezoekers.