Rekenen en taal, helemaal digitaal

Kunt u bij al uw leerlingen per minuut bijhouden wie welke fout maakt? Kunt u op elk moment de leerlingen met problemen op de juiste manier helpen en tegelijkertijd de snelle leerlingen genoeg uitdaging bieden? Komt u elke dag een paar uur tekort? Muiswerkprogramma's kunnen u helpen.

Muiswerkprogramma's zijn slimme, online taal- en rekenprogramma’s voor het onderwijs. De programma's helpen docenten om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken: gepersonaliseerd leren. Ze zoeken voor elke leerling uit wat hij al beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Vervolgens krijgt iedere leerling een persoonlijk oefenprogramma waar hij zelfstandig aan werkt, met duidelijke uitleg, zinnige feedback en een onbeperkte hoeveelheid oefenmateriaal.

De slimme programma’s verhogen de leerprestaties van zwakkere leerlingen en bieden uitdaging aan de sterkere leerlingen. Om de cirkel rond te maken rapporteren ze uitgebreid naar het docententeam over de inspanning en de voortgang. Kortom, de slimme didactiek van de programma’s houdt iedereen stevig bij de les. En dat bespaart u een hoop tijd. Inmiddels gebruiken ruim 3300 scholen en instellingen Muiswerkprogramma's. 

Ga direct naar het productoverzicht voor Nederlands of voor rekenen en wiskunde.