mbo | mbo

Muiswerkstand op congres ‘Het Jonge Kind op het juiste spoor’ 

Op woensdag 5 april 2017 vindt in ’t Spant in Bussum voor de tweede maal het Congres ‘Het Jonge Kind op het juiste spoor’ plaats. Het congres zal naar verwachting tussen de 500 en 800 professionals trekken die te maken hebben met het Jonge Kind. Denk hierbij aan management en medewerkers kinderopvang, leerkrachten groepen 1t/m 3, directies van scholen PO. 

Muiswerkprogramma's zijn slimme, online taal- en rekenprogramma’s voor het onderwijs. De programma's helpen docenten om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken: gepersonaliseerd leren. Ze zoeken uit wat de leerling al beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Vervolgens krijgt iedere leerling een persoonlijk oefenprogramma waar hij zelfstandig aan werkt, met duidelijke uitleg, zinnige feedback en een onbeperkte hoeveelheid oefenmateriaal.

Speciaal voor het basisonderwijs bieden wij Muiswerk Compleet. Een compleet pakket met oefenprogramma’s volgens de beproefde Muiswerkmethode voor gepersonaliseerd leren. Wij willen dat zoveel mogelijk basisscholen de kracht van de programma's kunnen ervaren. Daarom een uniek aanbod: scholen kunnen één jaar lang met 75% korting onbeperkt gebruik maken, op school en thuis, van meer dan 40 oefenprogramma’s voor de basisschool. Kom langs in onze stand en laat u informeren!

Meer informatie over het congres...