mbo | mbo

Overzicht producten Rekenen en Wiskunde mbo/be

De prijzen op deze pagina gelden alleen bij een bestelling en betaling door de school. In deze prijzen is een korting verrekend ten opzichte van de licenties die rechtstreeks door de student worden aangeschaft. 

Mbo-studenten kunnen rechtstreeks licenties aanschaffen voor de vaardigheidspakketten, de F-niveaupakketten en de Totaalpakketten. De school bepaalt dan eerst welke producten hun studenten kunnen aanschaffen. Neem contact met ons op via info@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 361664 voor de prijzen en de mogelijkheden. 

Ook voor advies of offertes kunt u ons natuurlijk bellen of mailen. De informatie op deze pagina geeft een overzicht van de producten en de kosten. Er zijn vier productsoorten: Testsuites, Vaardigheidspakketten, F-niveaupakketten en Totaalpakketten.

Prijzen en pakket voor Muiswerk Online.

 

Testsuites mbo/be Rekenen en Wiskunde

De Testsuites zijn gemaakt voor de screening van groepen leerlingen. Testsuite 2 Screening Rekenen & Wiskunde signaleert leerachterstanden en leerproblemen. Testsuite 8 Rekenen 1F-2F-3F onderzoekt snel en efficiënt of uw leerlingen een bepaald Meijerink taalniveau beheersen.

Laat mij zien hoe de Testsuites samenwerken met de oefenmodules.

Vaardigheidspakketten mbo/be Rekenen en Wiskunde

De vaardigheidspakketten bevatten alle oefenmodules voor een bepaalde vaardigheid en een bepaalde opleiding.

F-niveaupakketten mbo/be Rekenen en Wiskunde

De F-niveaupakketten bevatten alle oefenmodules voor een bepaald Meijerink F-niveau van een vak.

Totaalpakket rekenen voor het mbo/be

Totaalpakket mbo/be Rekenen en Wiskunde 

€ 24,90

Totaalpakketten bevatten àlle oefenmodules voor rekenen en wiskunde. Dat zijn maar liefst zeventien modules verspreid over de vaardigheden getallen, meten en meetkunde, verbanden en verhoudingen. Dit rijk gevulde pakket is ideaal voor groepen leerlingen waarin de niveauverschillen groot zijn. U ontvangt namelijk ook oefenmodules voor remediëring en oefenmodules voor leerlingen die toe zijn aan extra uitdaging. 
Bekijk de inhoud van het Totaalpakket mbo Rekenen en Wiskunde. 


Zoekt u informatie over onze modules voor Engels, Frans, Spaans of Economie? 
Open de prijslijst met alle mogelijkheden.