mbo | nt2onderwijs

Muiswerkstand op de IPON

Op woensdag 7 en donderdag 8 februari 2018 vindt, in de Jaarbeurs Utrecht, voor de negende keer de IPON plaats. Ook deze editie zijn er weer vele nieuwe en innovatieve initiatieven op het gebied van onderwijsinnovatie & ICT. En natuurlijk staan wij er ook!

IPON is al vele jaren de informatie- en inspiratiebron voor iedereen die bij het onderwijs betrokken is en bij de les wil blijven op gebied van onderwijsinnovatie en ICT-toepassingen en -diensten. Doel van IPON is om het gebruik van de nieuwste toepassingen binnen het onderwijs op een innovatieve en creatieve manier aan het onderwijs te presenteren. Dit geldt voor educatieve methodes, leermiddelen maar ook voor hardware en software. Meer dan 100 workshops, presentaties en keynotes met onderwerpen als learning analytics, augumented reality, educatieve apps, social media in de klas, werken in de cloud, digitale identiteit, mediawijsheid, gamification, iPad-onderwijs, en flipping the classroom.

Muiswerk in stand A002: maak kans op een iPad!
U vindt ons op ons vertrouwde plekje gelijk links bij de ingang: stand A002. Kom langs om uw vragen te stellen, voor een demonstratie van de programma's en om te zien wat de Muiswerkprogramma's voor uw onderwijs kunnen betekenen.

Laat uw badge scannen en maak kans op een iPad! Onder de bezoekers die hun badge op onze stand laten scannen verloten wij een iPad. Handig voor op school en ook heel fijn voor thuis.

Meld u hier aan voor gratis toegang.

Gratis toegang tot de IPON