Muiswerk maakt serieus werk van leren!

Kunt u bij al uw leerlingen per minuut bijhouden wie welke fout maakt? Kunt u de leerlingen met problemen op de juiste manier helpen en tegelijkertijd de snelle leerlingen genoeg uitdaging bieden? Komt u elke dag een paar uur tekort? Muiswerkprogramma's kunnen u helpen.

Muiswerkprogramma's zijn slimme, online taal- en rekenprogramma’s voor het onderwijs. De programma's helpen docenten om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken: gepersonaliseerd leren. Ze zoeken uit wat de leerling al beheerst en voor welke onderwerpen hij oefenmateriaal nodig heeft. Vervolgens krijgt iedere leerling een persoonlijk oefenprogramma waar hij zelfstandig aan werkt, met duidelijke uitleg, zinnige feedback en een onbeperkte hoeveelheid oefenmateriaal.

Speciaal voor het basisonderwijs bieden wij Muiswerk Compleet. Een compleet pakket met oefenprogramma’s volgens de beproefde Muiswerkmethode voor gepersonaliseerd leren. Wij willen dat zoveel mogelijk basisscholen de kracht van de programma's kunnen ervaren. Daarom een uniek aanbod: scholen kunnen één jaar lang met 50% korting onbeperkt gebruik maken, op school en thuis, van meer dan 40 oefenprogramma’s voor de basisschool. Vraag nu aan!

Veel scholen gingen u voor. Drie totaal verschillende gebruikers vertellen hun verhaal:

  • de Emmausschool in Rotterdam, een school met kinderen uit 30 verschillende landen;
  • de Sterrenschool Apeldoorn, werkt groepsdoorbrekend;
  • School Kastanjelaan in Leiderdorp, gebruikt Muiswerk deels methodevervangend.

Muiswerk op de Emmausschool in Rotterdam

g   Muiswerk op de Sterrenschool Apeldoorn Muiswerk op School Kastanjelaan