vo | havo & vwo

Prijsinformatie

Voor advies of offertes kunt u ons bereiken via info@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 361664.

Licentieprijzen per productsoort per gebruiker

Prijzen en pakketten voor Muiswerk Online. 

Overige kosten

 • Startpakket: € 29,- incl. btw. Het startpakket bestaat uit het aanmaken van de schoolingang voor uw school, het activeren van een beheeraccount en een account voor een voorbeeldleerling en een cursusboekje voor docenten. Het startpakket wordt eenmalig bij uw eerste bestelling meegeleverd.
 • Docentenaccounts: € 19,- incl. btw. Docenten kunnen met alle programma's werken. Daarnaast hebben docenten uitgebreide mogelijkheden voor het instellen van de programma's en tal van rapporten om de resultaten en de voortgang van uw leerlingen in de gaten te houden. U bepaalt zelf hoeveel docentenaccounts u nodig heeft. 
 • Administratiekosten: € 10,- incl. btw. 

Toelichting op productsoorten

Er zijn vier productsoorten: Testsuites, Vaardigheidspakketten, F-niveaupakketten en Totaalpakketten.

 • Testsuites zijn gemaakt voor de screening van groepen leerlingen. De suites signaleren leerachterstanden en leerproblemen of onderzoeken snel en efficiënt of uw leerlingen een bepaald Meijerink taalniveau beheersen. Voorbeelden: Testsuite 1 Nederlands & Dyslexie, Testsuite 2 Screening Rekenen & Wiskunde, Testsuite 7 Nederlands 1F-2F-3F-4F, Testsuite 8 Rekenen en Wiskunde 1F-2F-3F. De Testsuites kunnen goed samenwerken met de oefenmodules. 
 • Vaardigheidspakketten bevatten alle oefenmodules voor een bepaalde vaardigheid en een bepaalde opleiding. Voorbeelden: Pakket Getallen, Pakket Meten en Meetkunde, Pakket Verbanden, Pakket Verhoudingen, Pakket Grammatica, Pakket Leestekens, Pakket Lezen, Pakket Spelling, Pakket Werkwoordspelling, Pakket Woorden. 
 • F-niveaupakketten bevatten alle oefenmodules voor een bepaald Meijerink F-niveau van een vak. Voorbeelden: Pakket Op weg naar 1F Nederlands, Pakket Op weg naar 1F Rekenen en Wiskunde, Pakket 1F Nederlands, Pakket 1F Rekenen en Wiskunde, Pakket 2F Nederlands, Pakket 2F Rekenen en Wiskunde, Pakket 3F Nederlands, Pakket 3F Rekenen en Wiskunde. 
 • Totaalpakketten bevatten àlle oefenmodules voor een vak en een opleiding. Bijvoorbeeld Pakket vmbo/havo/vwo Nederlands, Pakket mbo/be Rekenen en Wiskunde.

Voorwaarden

 • Bij een bestelling van de oefenpakketten is de minimum afname 5 per pakket. Dit geldt zowel bij de eerste bestelling als bij latere uitbreidingen. Bij bestellingen van de testsuites is het minimum aantal 50 voor de eerste bestelling en 25 bij latere uitbreidingen. Docentenaccounts kunnen per stuk worden aangeschaft.
 • Vaardigheidspakketten, F-niveaupakketten en Vakpakketten totaal kunnen binnen één vak niet gecombineerd worden.
 • Voor alle prijzen geldt: de producten worden niet aangeschaft, maar u betaalt jaarlijks een gebruiksrecht. Een abonnement wordt afgesloten voor een periode van drie jaar en na die periode wordt het abonnement jaarlijks automatisch verlengd. Klik hier voor de licentievoorwaarden.
 • Wilt u geen drie jaar aan een abonnement vastzitten? Sluit dan een abonnement af voor één jaar. Neem contact met ons op via verkoop@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 361664 en vraag naar de voorwaarden.  

Prijslijsten