vo | havo & vwo

Het Raayland College is trots op zijn PrO Muiswerker van het jaar

En weer valt de provincie Limburg in de prijzen! Barry Folkerts, tweedejaars leerling praktijkonderwijs van het Raayland College in Venray, is derde in rij na winnaars in Venlo en Maastricht. Wie Sjoen Us limburg Is!

Barry oefende dit schooljaar, mede onder strakke regie van zijn moeder, bijna 60 uur met succes aan meer dan 730 taal- en rekenoefeningen van Muiswerk. In aanwezigheid van zijn familie en medeleerlingen beloonde Muiswerk hem daarvoor met een oorkonde, bloemen en een mooie iPAd Air.

Docent en mentor Gé Pijpers: “Wij hebben voor Muiswerk rekenen en taal gekozen, omdat het programma goed is in te stellen op de diverse startniveaus van onze leerlingen. De verschillen tussen onze leerlingen zijn namelijk groot. Verder vinden wij het belangrijk dat elke leerling het programma overal, dus zowel op school als thuis, kan gebruiken. Muiswerk helpt ons om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken: maatwerk voor elke leerling.

We zijn natuurlijk hartstikke trots op Barry. Hij heeft deze prijs echt verdiend. Barry is een serieuze leerling die hard werkt. “

Wij feliciteren Barry en het Raayland College van harte met de prijs!

 

Geplaatst: 4 juli 2017