Downloads

Belangrijkste handleidingen en hulpmiddelen

- Didactische tips voor de Oefenprogramma's
- Cursusboekje voor de Oefenprogramma's
- Cursusboekje voor Testsuite 1, 2 en 3
- Cursusboekje voor Testsuite 4 en 5
- Cursusboekje voor Testsuite 7 en 8
Alle cursusboekjes zijn ook per set van tien te bestellen voor € 49,50 incl. btw.
- Lijst met productcodes
- Lijst met opleidingscodes

Uitgebreide handleidingen

- Uitgebreide handleiding Muiswerk Online
- Uitleg vernieuwde takenmap
- Handleidingen: alle lesbestanden

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag? Dan kunt u ook onze pagina met veelgestelde vragen bezoeken. Hier beantwoorden we elke vraag aan de hand van handige instructiefilmpjes en pdf'jes waarin we functionaliteiten stap-voor-stap uitleggen.

Veelal op verzoek van u als gebruiker ontwikkelen wij nieuwe functionaliteiten en voegen die aan de Muiswerkprogramma's toe. Deze functies zijn soms niet in de handleidingen beschreven maar kunnen wel gebruikt worden. Bent u naar iets op zoek dat niet in de handleiding staat? Schroom niet om contact met ons op te nemen via support@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 523159. Wij helpen u graag.

Apps

- MOT: Muiswerk Online Tablet voor iOS of voor Android
- MOT: handleiding
- MuisMeter: voor iOS of voor Android
- MuisMeter: handleiding
- MuisMeter Leraar: voor iOS of voor Android
- MuisMeter Leraar:handleiding
- Muiswerk Woordenboek App: voor iOS of voor Android
- Muiswerk RekenApp: voor iOS of voor Android
- Muiswerk RekenApp: snelle handleiding
- Muiswerk RekenApp: uitgebreide handleiding