Ondersteuning op afstand

Vaak zegt een plaatje meer dan duizend woorden en dat is zeker zo als je een probleem met een computerprogramma probeert op te lossen. Daarom vragen wij klanten soms of wij even mee mogen kijken en klikken op hun scherm. We kunnen dan sneller laten zien hoe iets werkt of zien wat er bij u niet goed gaat. Problemen worden zo veel sneller opgelost.

Om dit mogelijk te maken installeert u tijdelijk het programmaatje dat u kunt oproepen via de volgende link:
voor Windows: /MuiswerkQS.exe

Waarschijnlijk krijgt u daarna vragen van uw browser (internet explorer/firefox) OF dat programma wel gedownload mag worden. U zegt dan ja. Ook krijgt u nog de vraag of het wel geïnstalleerd mag worden. Dan zegt u weer ja. Uiteindelijk krijgt u het opstartscherm van het programma in beeld. Het heet Teamviewer en het laat ook het Muiswerklogo duidelijk zien. In beeld staat ook uw zogenaamde sessie-id. De Muiswerker die u aan de lijn heeft wil dat id graag weten. Even later ziet u dat Muiswerk Educatief verbonden is met uw scherm. U kunt laten zien wat er mis gaat en uw Muiswerker kan samen met u snel de oplossing vinden.

Na afloop wordt de verbinding verbroken en wordt het programmaatje weer volledig verwijderd.