vo | isk

Taal op de ISK

Kunt u bij al uw leerlingen per minuut bijhouden wie welke fout maakt? Kunt u op elk moment de leerlingen met problemen op de juiste manier helpen en tegelijkertijd de snelle leerlingen genoeg uitdaging bieden? Komt u elke dag een paar uur tekort? Muiswerkprogramma's kunnen u helpen.

Internationale schakelklassen staan voor de grote uitdaging om hun leerlingen klaar te stomen voor het Nederlandstalige onderwijs. Het overbruggen van maatschappelijke en culturele verschillen en het leren van de Nederlandse taal staan hierbij centraal. 

Muiswerkprogramma's zijn slimme, online taal- en rekenprogramma’s, die docenten helpen om leerlingen op hun eigen niveau te laten werken: gepersonaliseerd leren. De software zit vol slimmigheden die de leerling uitdagen, volgen, helpen, motiveren en ontwikkelen. Dit maakt de programma’s uitermate geschikt voor onderwijs in klassen met grote niveauverschillen, zoals ISK’s. Muiswerk kiest voor elk NT2-niveau automatisch de juiste oefenmodules: een leerplan op maat. De docent kan dat leerplan eventueel zelf aanpassen door oefenmodules aan- en uitzetten. U maakt uw eigen leerplan.

Ga direct naar het productoverzicht voor Nederlands of voor rekenen en wiskunde