Auteur Nederlands NT2 gezocht

Muiswerk Educatief zoekt een auteur Nederlands NT2 en/of een bevlogen docent die veel ervaring heeft met het lesgeven van Nederlands aan nieuwkomers. 

De doelgroep
Duizenden jongeren en volwassenen gebruiken onze online oefenmodules om zich de Nederlandse taal eigen te maken. Zij zijn meer gedreven dan de gemiddelde leerling omdat ze intrinsiek geprikkeld worden. Niet voor niets gaat de prijs Muiswerker van het jaar al jaren naar leerlingen van Internationale Schakelklassen (ISK). 

De opdracht
Wij willen graag een volgende stap zetten in ons aanbod voor deze doelgroep, te beginnen met A0-A1-niveau. De eerste uitdaging is om in kaart te brengen welke vaardigheden geschikt zijn om op een interactieve manier via ons leerplatform aan te bieden. Hieruit volgen opdrachten voor nieuw oefenmateriaal die als oefenmodules een plek krijgen in ons leerplatform. Als auteur word je verantwoordelijk en ook deels eigenaar van dit product. De focus ligt in eerste instantie op de ontwikkeling van lesmateriaal op A0-A1-niveau. Denk hierbij aan vaardigheden als woordenschat, lezen en alfabetisering. 

Over Muiswerk
Muiswerk Educatief is één van de meest innovatieve uitgevers van online educatief lesmateriaal. Elke dag werken wij met een gedreven team aan het verwezenlijken van onze missie: iedere leerling slim laten groeien in rekenen en taal. Wij willen het ultieme platform bieden, vol slimmigheden die de leerling uitdagen, volgen, helpen, motiveren en ontwikkelen. Inmiddels gebruiken ruim 3300 scholen Muiswerkprogramma's.

Ons multidisciplinaire team bestaat uit zestien gemotiveerde mensen die werken aan iets groots, iets wat er toe doet. De invloed van iedere Muiswerker is voel- en zichtbaar in de organisatie. Op de website vind je meer informatie over ons bedrijf en onze producten. Muiswerk Educatief is gevestigd in Uithoorn.

Reageren?
Enthousiast, of ken je iemand die geschikt is? Laat het ons weten via bram@muiswerk.nl of bel voor meer informatie met 0297523159 en vraag naar Bram van Tongeren.

 

 

 

Geplaatst: 2 oktober 2017