vo | vmbo

Overzicht producten Rekenen en Wiskunde vmbo

Voor advies of offertes kunt u ons bereiken via info@muiswerk.nl of telefonisch via 0297 361664. De informatie op deze pagina geeft een overzicht van de producten en de kosten. Er zijn vier productsoorten: Testsuites, Vaardigheidspakketten, F-niveaupakketten en Totaalpakketten.

Prijzen en pakket voor Muiswerk Online.

Testsuites vmbo Rekenen en Wiskunde

De Testsuites zijn gemaakt voor de screening van groepen leerlingen. Testsuite 2 Screening Rekenen & Wiskunde signaleert leerachterstanden en leerproblemen. Testsuite 8 Rekenen 1F-2F-3F onderzoekt snel en efficiënt of uw leerlingen een bepaald Meijerink taalniveau beheersen.

Laat mij zien hoe de Testsuites samenwerken met de oefenmodules.

Vaardigheidspakketten vmbo Rekenen en Wiskunde

De vaardigheidspakketten bevatten alle oefenmodules voor een bepaalde vaardigheid en een bepaalde opleiding.

F-niveaupakketten vmbo Rekenen en Wiskunde

De F-niveaupakketten bevatten alle oefenmodules voor een bepaald Meijerink F-niveau van een vak.

Totaalpakket rekenen voor het vmbo

Totaalpakket vmbo Rekenen en Wiskunde 

€ 24,90

Totaalpakketten bevatten àlle oefenmodules voor rekenen en wiskunde. Dat zijn maar liefst zeventien modules verspreid over de vaardigheden getallen, meten en meetkunde, verbanden en verhoudingen. Dit rijk gevulde pakket is ideaal voor groepen leerlingen waarin de niveauverschillen groot zijn. U ontvangt namelijk ook oefenmodules voor remediëring en oefenmodules voor leerlingen die toe zijn aan extra uitdaging. 
Bekijk de inhoud van het Totaalpakket vmbo Rekenen en Wiskunde. 


Wilt u meer schooltypes combineren, bijvoorbeeld vmbo, havo en vwo? Of zoekt u informatie over onze modules voor Engels, Frans, Spaans of Economie? 
Open de prijslijst met alle mogelijkheden.